Werkwijze

U kunt iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij het CJG op het Verlaat 20E voor vragen en aanmeldingen. Er is een professional van het CJG aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Als u telefonisch contact met ons opneemt, krijgt u iemand van het secretariaat aan de telefoon. Aan haar kunt u kort uitleggen wat uw vraag is. Het secretariaat zorgt ervoor dat uw vraag bij het jeugdteam bij u in de wijk terechtkomt. Binnen vijf werkdagen wordt u teruggebeld door een professional van dit jeugdteam. Wij komen bij u thuis, of spreken op een andere plek in de wijk met u af voor een kennismakingsgesprek met u en/of uw gezin. U krijgt een vaste contactpersoon, ook als u wordt doorverwezen naar een andere instantie.

Hulp nodig tijdens een gesprek?

U kunt tijdens het gesprek een bekende meenemen. Daarnaast kunt u vragen of een medewerker van MEE met u mee gaat. Deze ondersteuning is onafhankelijk en gratis beschikbaar. Bel het CJG via (0318) 538 222 als u hiervan gebruik wilt maken. De cliƫntondersteuner kan een luisterend oor bieden, u wegwijs maken, steun bieden bij de voorbereiding van een aanvraag of melding en ondersteunen bij het indienen van een klacht.