Werkwijze

Van maandag tot en met vrijdag kun je je vraag stellen tijdens onze inloop van 9.00 tot 12.00 uur in de Twyn (Verlaat 20e). Tijdens deze inloop is een professional van het CJG Veenendaal beschikbaar om meteen met je mee te denken over jouw vraag of aanmelding. We luisteren en komen samen met jou tot een goed antwoord of een passende oplossing. 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je iemand van het secretariaat aan de telefoon. Het secretariaat verwijst je naar de inloop of zorgt ervoor dat je wordt teruggebeld door een hulpverlener. De hulpverlener kijkt met je mee naar de hulpvraag en de mogelijkheden.

Hulp nodig tijdens een gesprek?

U kunt tijdens het gesprek een bekende meenemen. Daarnaast kunt u vragen of een medewerker van MEE met u mee gaat. Deze ondersteuning is onafhankelijk en gratis beschikbaar. Bel het CJG via (0318) 538 222 als u hiervan gebruik wilt maken. De cliƫntondersteuner kan een luisterend oor bieden, u wegwijs maken, steun bieden bij de voorbereiding van een aanvraag of melding en ondersteunen bij het indienen van een klacht.