positief opvoeden

Positief opvoeden

Leer gewenst gedrag positief te stimuleren.

In september start de groepscursus Positief Opvoeden voor ouders. Deze cursus, volgens de methode Triple P, helpt oorzaken van gedragsproblemen bij kinderen te herkennen. Je leert hoe je gewenst gedrag bij kinderen kunt stimuleren en hoe je om kunt gaan met ongewenst gedrag. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Er zijn 2 cursussen: een voor ouders van kinderen van 2 tot 12 jaar en een voor ouders van kinderen van 12 tot 18 jaar.

Groepsbijeenkomsten

De cursus bestaat uit vier wekelijkse groepsbijeenkomsten van twee uur. Tijdens de cursusavonden werk je opdrachten uit aan de hand van het werkboek en een dvd met filmpjes van situaties uit de praktijk. Na de groepsbijeenkomsten volgt twee keer een telefonische afspraak. Afsluitend vindt er een groepsbijeenkomst plaats. Het beste effect wordt bereikt als beide ouders/opvoeders deelnemen aan de cursus.

Meer over de methode Triple P

Op de website positief opvoeden vind je meer algemene informatie over de methode Triple P.

Delen:

Aanmelden

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze groep? Dat kan via onderstaand formulier of bel  0318 538 222 (9.00-12.00 uur). Ook kun je voor meer informatie of aanmelden langskomen bij ons inloopspreekuur in de Twyn, Verlaat 20E. Je kunt je eigen afspraak inplannen via deze link.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Meer trainingen

Skip to content