trainingen

Training pittige pubers

Voor ouders die de regie terug willen.

De fase van puberteit kan voor ouders best zwaar zijn. Als ouder zou je je puber soms achter het figuurlijke behang willen plakken. De puberfase kan gekenmerkt worden door eindeloze discussies, oprekken van grenzen en strijd tussen ouders en kind. Dit is onderdeel van het proces om als puber los te komen van je ouders en je eigen weg te zoeken naar volwassenheid. Als ouder heb je soms het idee dat je een ‘strijd’ hebt met je kind, die je niet kunt winnen.

Het doel van de training Pittige Pubers is om de regie en gezagspositie van ouders te behouden of te herstellen. De training bestaat uit twee groepsbijeenkomsten. Ouders krijgen uitleg over oorzaken van gedrag in de pubertijd en het doel van deze levensfase voor hun zoon of dochter. Er is ruimte voor advies vanuit de praktijk van andere ouders over wat voor hen wel eens gewerkt heeft in bepaalde situaties. Verder gaat het over hoe je als ouders uit de strijd kunt blijven.

Streven is dat beide ouders aanwezig zijn bij de groepsbijeenkomsten.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus in het najaar van 2020.

Delen:

Aanmelden

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze training? Dat kan via onderstaand formulier of bel  0318 538 222 (9.00-12.00 uur). Ook kun je voor meer informatie of aanmelden langskomen bij ons inloopspreekuur in de Twyn, Verlaat 20E. Je kunt je eigen afspraak inplannen via deze link.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Meer trainingen

Skip to content