Sociale vaardigheidstraining

Geeft uw kind meer zelfvertrouwen.

Soms lukt het een kind niet zo goed om op een prettige manier met andere kinderen om te gaan en vriendschappen te sluiten. De sociale vaardigheidstraining kan het kind helpen bij het oplossen van moeilijke situaties en het krijgen van meer zelfvertrouwen. Het CJG biedt sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 8/12 en 12/16 jaar.

Na afloop van de training is het zelfvertrouwen gegroeid en weet jouw kind om te gaan met moeilijke situaties.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

  • Hoe word ik weerbaarder?
  • Hoe kan ik zelfverzekerder overkomen?
  • Hoe maak ik contact met andere kinderen?
  • Hoe kan samenspelen?
  • Hoe zeg ik op een goede manier ‘nee’ als ik iets niet wil?
  • Hoe ga ik om met moeilijke situaties? Bijvoorbeeld als ik ruzie heb

De trainers sluiten tijdens de training zoveel mogelijk aan bij de individuele leerdoelen van uw kind.

Het zijn 9 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voorafgaand aan de training is er een intake met ouder(s) en kind. Verder is er één ouderavond en een afsluitgesprek met ouder(s) en kind. Wij verwachten dat je aanwezig bent bij deze bijeenkomsten. Dit is belangrijk voor het leerproces van je kind. Bij voldoende aanmeldingen start de training in het voorjaar van 2021.

Delen:

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze training? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier of bel  0318 538 222 (9.00-12.00 uur). Ook kun je voor meer informatie of aanmelden langskomen bij ons inloopspreekuur in de Twyn, Verlaat 20E. Je kunt je eigen afspraak inplannen via deze link.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Meer trainingen

Skip to content